Organisatieverbetering met Noctuam op een manier die past bij jouw organisatie.

Noctuam ondersteunt organisaties en bedrijven met pragmatische advisering, coaching en interim-management op het gebied van organisatie- en procesoptimalisatie.

De QRM Specialist van Noctuam zet mensen in hun kracht, geeft vertrouwen en zorgt voor overtuiging! Een wondermiddel bestaat daarbij niet. Maar gezond verstand kan wel voor wonderen zorgen.

Als je echt aan de slag gaat met het oplossen van de pijn in je organisatie, is dat alleen mogelijk (keten-) organisatiebreed, sámen met de medewerkers en op gestructureerde wijze.

Meer (tijds)winst behalen, rust in de organisatie en een snellere doorlooptijd? Noctuam helpt je met de bewezen methode Quick Response Manufacturing (QRM) waarbij organisatiebreed de doorlooptijden in processen verkort worden. Doorlooptijdverkorting is de wijze om processen te optimaliseren. Je kunt geen korte doorlooptijden realiseren als de kwaliteit slecht is of er niet goed wordt samengewerkt. Dat geldt supplychain-breed!

Onze dienstverlening strekt zich uit over diverse werkgebieden.

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde van de QRM Specialist al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Brigitte Lieftink Linkedin

Zijn visie om het ‘simpel’ te houden en je gezonde verstand te gebruiken paste goed bij ons en heeft ons veel mooie inzichten en verbeteringen gebracht.

Brigitte Lieftink - Voormalig Operationeel Manager Brand Control Rooms, Deventer
Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Managing Director Operations FMI HighTech Solutions