Organisatieverbetering met Noctuam op een manier die past bij jouw organisatie.

Noctuam ondersteunt organisaties en bedrijven met strategiebepaling en pragmatische advisering, coaching en interim-management op het gebied van Operational Excellence.

Noctuam zet mensen in hun kracht, geeft vertrouwen en zorgt voor overtuiging! Een wondermiddel bestaat daarbij niet. Maar gezond verstand kan wel voor wonderen zorgen.

Als je echt aan de slag gaat met het

oplossen van de pijn in je organisatie, is dat alleen mogelijk (keten-) organisatiebreed, sámen met de medewerkers en op gestructureerde wijze.

Meer (tijds)winst behalen, rust in de organisatie en een snellere doorlooptijd? Noctuam helpt je met de bewezen methode Quick Response Manufacturing (QRM) waarbij organisatiebreed de doorlooptijden in processen verkort worden. Doorlooptijdverkorting is de wijze om processen te optimaliseren. Je kunt geen korte doorlooptijden realiseren als de kwaliteit slecht is of er niet goed wordt samengewerkt. Dat geldt supplychain-breed!

Onze dienstverlening strekt zich uit over diverse werkgebieden:


Integrale werkwijze en aanpak


Met het SPOT-model van Noctuam kan een organisatie integraal worden doorgelicht. Dat is vaak het startpunt om samen het proces van continu verbeteren te starten. Met 4 aandachtsgebieden krijgt Operational Excellence concrete handvatten.

  • Samenwerking
  • Procesoptimalisatie
  • Organisatie-inrichting
  • Technologie

In het SPOT-model vormt Quick Response Manufacturing (QRM-methode) de centrale aanpak met verkorten van doorlooptijden in het totale proces als verbeterinstrument centraal staat.Onze dienstverlening strekt zich uit over diverse werkgebieden:

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Interim Productie Manager
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant