Omdat we samen zo veel meer weten

Een objectieve en kritische blik, een scherpe analyse of een goed gesprek van mens tot mens. Met onze Commisseur-dienstverlening bieden we je in abonnementsvorm de ondersteuning, die je op dat moment nodig hebt. Denk aan:

  • Klankbordgesprekken met directie en management bij vraagstukken over o.a. strategie, conflicten, operationele verbeteringen, investeringen en innovaties. Kortom; voor alle vraagstukken die over de voortgang en vooruitgang van de organisatie gaan.
  • Analyses van financiële, commerciële en operationele resultaten
  • Coaching van directie en management op persoonlijke effectiviteit

Een beroep doen op ons?

Je weet vooraf nooit hoe vaak en hoe intensief je ons nodig hebt. Een abonnement biedt hiervoor uitkomst. In een vrijblijvend en kosteloos gesprek bespreken we graag de mogelijkheden en vormen. Neem contact met ons op.

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde van de QRM Specialist al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Managing Director Operations FMI HighTech Solutions
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant