Mathieu Siemons, aangenaam

De naam van de persoon achter Noctuam is de ‘klassiek geschoolde’ bedrijfskundige QRM Specialist Mathieu Siemons. Met meer dan 30 jaar werkervaring als productiemanager, organisatieadviseur en interimmanager raakte hij ervan overtuigd, dat de aanpak van vraagstukken in organisaties eenvoudiger kan en moet. En vooral: samen met de medewerkers.

Foto
 • A

  Trainer, adviseur en coach

  In de afgelopen jaren ondersteunde Mathieu als trainer, adviseur en coach vele organisaties bij organisatie- en procesoptimalisatie. De QRM-methode (Quick Response Manufacturing) stond hierbij steeds centraal. Daarnaast begeleidt Mathieu directies en managementteams bij hun vraagstukken over strategie, investeringen, organisatieveranderingen en innovaties.

 • B

  Van strategisch tot operationeel

  Met zijn ruime ervaring, kennis en kunde op het gebied van organiseren en procesverbetering is Mathieu actief op meerdere niveaus binnen organisaties; van strategisch (klankbord) tot operationeel (praktijkbegeleider, trainer).

 • C

  Samenwerking

  Mathieu is de drijvende kracht achter en het eerste aanspreekpunt van Noctuam, maar hij werkt niet alleen. Samen met gelijkgestemde adviseurs en trainers begeleiden we elk traject optimaal. Het accent ligt daarbij op het gebied van samenwerken, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde van de QRM Specialist al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Managing Director Operations FMI HighTech Solutions
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant