Naast adviseur voor managers en ondernemers van maakbedrijven bij vraagstukken over strategie, investeringen, organisatieveranderingen en innovaties, is Mathieu Siemons ook auteur van twee boeken. De onderwerpen zijn gegrepen uit zijn dagelijkse werkzaamheden en zijn praktisch van aard.

Doe Het Zelf Management

Doe-het-zelf management

De essentie van succesvolle bedrijfsvoering in de maakindustrie

Laat je niet van de wijs brengen door hypes. Alles wat je nodig hebt voor een goede bedrijfsvoering is een heldere strategie en een werkwijze waarmee je mensen, processen en producten succesvol kunt aansturen. Dit praktische boek laat zien dat je het succesvol leiden van een maakbedrijf zelf in de hand hebt door te sturen op even klassieke als onmisbare bedrijfskundige uitgangspunten. 'Doe-het-zelf' is het advies, en dat is mogelijk door zelf de handen uit de mouwen te steken, te draaien aan de juiste knoppen van het SPOT-model en vast te houden aan je eigen principes.

Prijs: € 24,50 incl. BTW en exclusief verzendkosten (€ 3,50). Te bestellen via m.siemons@noctuam.nl. Vermeld het aantal je wilt bestellen en je naam en adresgegevens. Na betaling van de factuur wordt het boek verzonden.,

Boek 9Ded98

Boek: Gezond Verstand Management

Mathieu Siemons is de schrijver van het boek: Gezond Verstand Management, tien eenvoudige regels voor echte leiders. In Gezond Verstand Management kun je lezen wat werkt.'Succesvol leidinggeven begint met bescheiden zijn, je medewerkers helpen en zorgen voor een goede sfeer. Stop met politieke spelletjes, dit werkt niet meer.

Prijs: € 15,00 incl. BTW en exclusief verzendkosten (€ 2,50). Te bestellen via m.siemons@noctuam.nl. Vermeld je naam en adresgegevens. Na betaling van de factuur wordt het boek verzonden.


Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Interim Productie Manager
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant