Analyse, advisering, ondersteuning in praktijk en training

Quick Response Manufacturing (QRM) is een bedrijfsbrede strategie om organisatie- en productieprocessen - op kantoor, in de productie of logistiek - te verbeteren door het verkorten van doorlooptijden. Iedereen binnen de organisatie wordt erbij betrokken. Om QRM succesvol te maken, moeten directie en management overtuigd zijn van deze strategie. Kiezen voor QRM betekent hard werken met een gezamenlijke kapstok om de gewenste veranderingen te realiseren.

Vier vervolgstappen

Binnen de QRM Coach-dienstverlening zijn vier vervolgstappen te onderscheiden.

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde van de QRM Specialist al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Brigitte Lieftink Linkedin

Zijn visie om het ‘simpel’ te houden en je gezonde verstand te gebruiken paste goed bij ons en heeft ons veel mooie inzichten en verbeteringen gebracht.

Brigitte Lieftink - Voormalig Operationeel Manager Brand Control Rooms, Deventer
Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Managing Director Operations FMI HighTech Solutions