Noctuam x LINKX HR

Samenwerking

Linkx ontzorgt u op het vlak van HR, met de juiste mensen. Dit doen wij met een team van partners en professionals op het gebied van modern HR-beleid, arbeidsrecht, A & O-psychologie en training / coaching. Zij zijn direct, authentiek, integer, persoonlijk en werken vanuit een gezamenlijke passie voor het ondernemerschap, de mens en het resultaat.

Initiatiefnemer voor deze gepassioneerde en ondernemende professionals bij elkaar in de organisatie LINKX HR is Imke Segers.

Imke is een HR-professional met 20 jaar ervaring. Haar ervaring ligt in het ontwikkelen, implementeren en realiseren van een consistent en modern HR-beleid. Zij vertaalt complexe (strategische) HR-vraagstukken naar praktisch, hanteerbaar HR-beleid en HR-instrumenten. Daarnaast levert zij een actieve bijdrage bij het oplossen van personele vraagstukken op o.a. het gebied van in-, door-, en/of uitstroom. Zij ontzorgt ondernemers, directeuren, managers en HR-verantwoordelijken bij het realiseren van de dagelijkse (HR-)operatie.

Haar specialisme ligt voornamelijk in het MKB-segment met een DGA-structuur.

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Interim Productie Manager
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant