Gezond Verstand Management

Boekentip

De sleutel tot succesvol managen? Gebruikmaken van gezond verstand.

De wereld blijft veranderen, alles wordt sneller, alles wordt transparant en iedereen heeft wel een mening paraat. De reactie hierop binnen het bedrijfsleven: de teugels worden aangehaald en managers proberen meer grip te krijgen. Nog meer structuur en extra controle. Maar het werkt niet meer. Het tijdperk van ‘baasje spelen’ ligt achter ons. Het kan anders, simpeler.

Vaak hebben mensen de neiging om de succesverhalen van anderen te kopiëren, maar vergeet niet dat wat voor de een heel goed werkt, wellicht helemaal niet werkt voor de ander. Ontwikkel daarom samen met je medewerkers een eigen aanpak. Zo voelen zij zich betrokken en serieus genomen. Dit heeft effect op de hele bedrijfsvloer.

In het boek Gezond Verstand Management, geschreven door onze eigen Mathieu Siemons, worden 10 regels besproken die jou helpen bij het succesvol managen van jouw bedrijf. Voor 15 euro (excl. 2,50 verzendkosten) ontvang je dit fijne boek met tien eenvoudige regels voor echte leiders.

'Gezond Verstand Management' bestel je door ons een mail te sturen. Vermeld hierbij je naam en adresgegevens.

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Interim Productie Manager
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant