Gemba Walk

Boekentip

Verbeteringen zien kun je leren. Door verder te kijken, en dat goed te blijven oefenen, leer je verbetermogelijkheden daadwerkelijk te zien. Want naar iets kijken is echt anders dan iets zien.

Het praktisch handboek voor elke leidinggevende is Gemba Walk van Mark van Bokhoven. Gemba staat voor 'de werkvloer, de operatie, daar waar het allemaal gebeurt'. Door middenin de cirkel op die werkvloer te staan, heb je uitzicht op alle plekken en zie je ook direct minimaal 3 dingen op iedere plek die beter kunnen. Je ziet, omdat je overzicht hebt, wat je kunt managen.

Dit boek is een echte aanrader, zonder franje of poespas, voor iedereen die in de dagelijkse praktijk bezig is met verbeteren. Hiermee neem je zelf het heft in handen door samen met je medewerkers structureel te werken aan beter en nog beter!

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - General Manager KS Profile
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant