Green on

Boekentip

Werken bij het Korps Mariniers of in het bedrijfsleven? Je zou het niet verwachten, maar er zijn veel raakvlakken. Het boek Green On gaat over (persoonlijk) leiderschap en beschrijft de 16 principes die mariniers toepassen en wat het bedrijfsleven daarvan kan leren.

Deze principes worden gevormd door een zestal kernwaarden:
- Samenwerken
- Flow
- Eenvoud
- Vertrouwen
- Aanpassingsvermogen
- Nunc Aut Nunquam (nu of nooit)

Dit boek is heel herkenbaar voor leidinggevenden, maar zeker ook van toepassing op je privéleven met veel bruikbare en praktische adviezen.

Complimenten aan de schrijvers Joris Janssen & Daan Dohnen in samenwerking met Richard Bergmans, Thomas & Frank. Een regelrechte aanrader volgens Mathieu van Noctuam!

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde van de QRM Specialist al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Managing Director Operations FMI HighTech Solutions
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant