QRM Introductie | Vrijdag 18 september van 10:00 - 13:00 uur

Kennismakingsworkshop

Meer leren over Quick Reponse Manufacturing?

Neem dan deel aan onze QRM introductie en ervaar op praktische wijze wat Quick Response Manufacturing (QRM) kan betekenen voor jouw organisatie!

Quick Response Manufacturing gaat over het, organisatiebreed, verkorten van doorlooptijden in processen. Het is niet zomaar een kunstje dat toegepast kan worden als het maar vaak genoeg geoefend wordt. Het is een strategie waarvoor bewust gekozen wordt. Net als het veranderen van je levensstijl is het alleen houdbaar als je het ook echt wilt!

Tijdens deze introductie worden de vier basisprincipes van QRM op een interactieve manier gepresenteerd. Niet alleen luisteren, maar juist ervaren en doen! Met korte spellen en simulaties ervaar je zelf wat QRM is en kun je beoordelen of deze strategie jouw organisatie verder helpt om klanten beter te bedienen, concurrentie voor te zijn en vooral ook prettiger en plezieriger met elkaar samen te werken.

De investering bedraagt € 150,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en broodjes.
Locatie te Tilburg.

Nieuwsgierig geworden? Houd dan 18 september van 10.00 – 13.00 vrij in je agenda en meld je aan via het contactformulier op de website, onder vermelding van ‘QRM intro 18 september’. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur.

Meer weten? Neem gerust contact op via info@noctuam.nl of via 06-51381550, daar word je altijd wijzer van!

Liever de QRM Introductie incompany organiseren? Ook dat is mogelijk (minimaal 6 personen), vraag naar de mogelijkheden!

Data QRM Introductie 2020
Ben je niet in de gelegenheid om 18 september aan te sluiten? Op de volgende data staan ook QRM Introductieworkshops gepland:

Vrijdag 27 november 2020

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde van de QRM Specialist al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Brigitte Lieftink Linkedin

Zijn visie om het ‘simpel’ te houden en je gezonde verstand te gebruiken paste goed bij ons en heeft ons veel mooie inzichten en verbeteringen gebracht.

Brigitte Lieftink - Voormalig Operationeel Manager Brand Control Rooms, Deventer
Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Managing Director Operations FMI HighTech Solutions