Noctuam dienstverlening

Online!

In tijden van plotselinge veranderingen, zoals nu bij de maatregelen in strijd tegen de verspreiding van het Corona virus, worden bestaande methoden en systemen getest.

Noctuam werkt(e) graag op locatie van de klant omdat het daar gebeurt! De dynamiek in organisaties, tussen mensen en in processen. Met de huidige maatregelen (d.d. 23 maart 2020) zijn bedrijfsbezoeken alleen mogelijk als het echt nodig is. De dienstverlening van Noctuam voorziet niet in de ‘eerste levensbehoefte’ maar richt zich op de continue verbetering van organisaties. In crisistijden ligt de prioriteit (begrijpelijk) op het ‘overleven en zorgen om vandaag door te komen’.

Toch kan de dienstverlening van Noctuam als QRM-specialist, ook op afstand zijn bijdrage leveren en doorgaan. De inhoudelijke ondersteuning blijft zoals je dat van ons bent gewend. De fysieke bezoeken worden (tijdelijk) vervangen door online diensten.

Advies en praktijkbegeleiding (QRM-coach-online)
Via stabiele video chat software kunnen groepen via ‘live stream’ begeleid worden in de QRM praktijk projecten. Hiermee kunnen de (lopende) projecten doorgaan en is er (nog steeds) interactie!

Ook voor de QRM-analyse kan online ondersteuning worden ingezet bij het in kaart brengen van het proces en de ‘kinken in de kabel’.

Meer informatie over ons online product Organisatie Hulp Verlening, acute hulp in crisistijden!

Online QRM-training en opleiding
De pas gestarte incompany QRM basisopleiding wordt via e-learning en ‘live stream learning’ aangeboden. Binnenkort beschikbaar!

Ook via webinars en live stream bijeenkomsten kunnen verschillende diensten online verzorgd worden:

  • QRM introductie
  • Begeleiding Crosstrainmatrix
  • Vaststellen kostentarieven
  • Praktijktraining Samen Slimmer Bouwen

Commisseur-online, klankbord en coaching
Via video chat software zal middels een vooraf afgestemde agenda, samen met de ondernemer, directeur of manager, een klankbord of coachingsbijeenkomst worden gehouden. Van de uitkomst wordt een (kort) verslag opgesteld met concrete actiepunten.

Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken en te organiseren. Ook voor nieuwe trajecten is per direct een online oplossing beschikbaar!

Offline blijft!
Als de situatie rondom de bestrijding van het Corona virus is genormaliseerd en het dagelijkse openbare leven weer functioneert, blijven de online diensten beschikbaar. Natuurlijk zullen de ‘offline’ diensten dan weer hervat worden en is het mogelijk een combinatie te kiezen.

Mathieu Siemons
QRM-specialist van Noctuam
T: 06-51381550
E: info@noctuam.nl

Voor wie we werken

Noctuam helpt organisaties in de maakindustrie om keten- en organisatiebreed, samen met de medewerkers, structureel te verbeteren. Met de bewezen methode QRM (Quick Respons Manufacturing), optimaliseren we de processen en verkorten we de doorlooptijden. Deze bedrijven hebben Noctuam's kennis en kunde van de QRM Specialist al succesvol ingezet.

Bekijk alle sectoren

Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Managing Director Operations FMI HighTech Solutions
Hebo

Groei door optimalisatie bij Hebo Kozijnen

Hebo Kozijnen - Timmerfabrikant