QRM Experience op 16 augustus 2019!

QRM Experience

Leer in één dag wat QRM inhoudt én ervaar het werken in cellen tijdens onze QRM Experience!

Het is een interactieve dag waarin eerst uitgebreid wordt ingegaan op de 4 pijlers van QRM. In het ochtenddeel leer je wat QRM inhoudt en ervaar je de impact van de verschillende pijlers.

Met deze kennis gaan we aan de slag in de middag met de ‘QRM Giftbox Game’. In verschillende rondes wordt het werken in cellen ervaren. De voorwaarden die nodig zijn worden met elkaar bepaald en uitgevoerd. Samen ervaar je wat het betekent om te werken in cellen. Wat is ervoor nodig en waar zitten de verschillen met de huidige manier van werken?

Afsluitend komt de toepassing ervan voor je eigen organisatie aan bod, in een gezamenlijke discussie.

Na deze dag ben je wijzer geworden over QRM en kun je de vraag beantwoorden wat QRM voor je eigen organisatie kan betekenen!

Het programma van de dag is:

9.00 – 9.30 Ontvangst

9.30 – 12.30 QRM kennismaking

12.30 – 13.00 Lunch

13.00 – 16.00 QRM Giftbox Game

16.00 – 17.00 Discussie en afsluiting

De prijs voor deze dag is € 325,- inclusief koffie, thee en lunch, exclusief BTW, per deelnemer.

Locatie: De Philharmonie Tilburg

Wil jij zelf ervaren en beleven wat QRM voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan aan via het contactformulier op de website, onder vermelding van ‘QRM Experience 16 augustus’. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur. Bij vragen neem gerust contact met ons op via info@noctuam.nl of bel 06-51 38 15 50.

Voor wie we werken

Noctuam werkt voornamelijk voor bedrijven in de maakindustrie tot ca. 150 medewerkers. Het liefst werken we samen met DGA’s in de grafische industrie, metaal en machinebouw, kunststofproductie, timmerbedrijven, meubelindustrie en installatiebedrijven.

Bekijk alle sectoren

Brigitte Lieftink Linkedin

Zijn visie om het ‘simpel’ te houden en je gezonde verstand te gebruiken paste goed bij ons en heeft ons veel mooie inzichten en verbeteringen gebracht.

Brigitte Lieftink - Voormalig Operationeel Manager Brand Control Rooms, Deventer
Ron Sacré Linkedin

Mathieu werkt vanuit zijn praktische ervaring, wat door mij en het personeel als prettig wordt ervaren. Hij snapt de problematiek en dynamiek van de werkvloer.

Ron Sacré - Managing Director Operations FMI HighTech Solutions